Reč dve o sebi

Dobrodošbiografijali dragi gosti,

Zovem se Aleksandar Antić a rođen sam u Majdanpeku, malom rudarskom mestu u istočnoj Srbiji gde sam završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao sam na poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, na odseku za voćarstvo i vinogradarstvo. Tokom školovanja sam, pored redovnih studija, imao prilike da pohađam kurseve i obuke iz različitih oblasti pa sam tako uspešno pohađao kurs o Organskoj poljoprivredi, Global GAP trening za audit i sledljivost, kao i kurs za savetnika u okviru DREPR projekta vezanom za zagađenja iz poljoprivrede. Osim što sam se bavio temama vezanim za poljoprivredu, bio sam angažovan i u lokalnoj nevladinoj organizaciji u rodnom mestu koja se bavila zaštitom životne sredine.

Profesionalno, iza sebe imam već gotovo deset godina iskustva u kontroli kvaliteta i trgovini voćem i povrćem, kako na domaćem tako i na inostranim tržištima. Trudim se da stalno budem u toku sa dešavanjima na polju poljoprivrede, ekologije i proizvodnje hrane. A na ovom mestu želim da deo svog znanja podelim sa vama.

Trenutno živim i radim u Beogradu.

Nadam se da ćete uživati čitajući članke na Agroavanturi.

Pozdrav,

Aleksandar Antić

6 Comments

 1. sale davidov

  cestitke za tekstove…

  Reply
 2. A.A.

  Hvala 😀

  Reply
 3. Valerija

  Zbog razlicitih, uznemirujucih informacija o kvalitetu limuna na našem trzistu, tražim informacije o ovoj temi. Sa zadovoljstvom ću pratiti Vas blog jer mi se čini da ljudi poput Vas mogu da ponude mnogo kvalitetnije informacije od bilo kog drugog.

  Reply
  1. A.A.

   Hvala. Nadam se da cete uzivati citajuci i da ce vam teme biti zanimljive.

   Reply
 4. JasminA

  Bravo, svaka čast za ovako lepe i popularne članke koji mogu biti zanimljivi ne samo ljudima iz struke. Želim ti još mnogo lepih i korisnih članaka 🙂

  Reply
  1. A.A.

   Hvala puno. Veoma mi je drago da vam se dopadaju tekstovi. 🙂

   Reply

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *